Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Τον έδειρε γιατί φώναξε σύνθημα του ΠΑΟΚ

Ελληνική Αστυνομία

i

©Intime

Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Τον έδειρε γιατί φώναξε σύνθημα του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 10:36 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 13.08.2024

Ενα νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς Ένας 24χρονος φώναξε ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για να δεχτεί επίθεση από έναν 17χρονο.

Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία περίπτωση επίθεσης με οπαδικό υπόβαθρο που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου. Ένας 24χρονος φώναξε ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για να δεχτεί επίθεση από έναν 17χρονο, ο οποίος τον τραυμάτισε με χρήση σωματικής βίας. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου.

«Τι ομάδα είσαι;»: Άγρια συμπλοκή στη Φθιώτιδα που θύμισε Άλκη Καμπανό - Τέσσερις τραυματίες μετά από χτυπήματα μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:24 - 11.08.2024

«Τι ομάδα είσαι;»: Άγρια συμπλοκή στη Φθιώτιδα που θύμισε Άλκη Καμπανό - Τέσσερις τραυματίες μετά από χτυπήματα μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ

Αγριο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/08) στη Στυλίδα Φθιώτιδας, καθώς ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερα άτομα.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

«Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, περίπτωση επίθεσης με οπαδικό υπόβαθρο, που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Περαίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού για σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Συγκεκριμένα, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με αφορμή αναφώνηση συνθήματος αθλητικής ομάδας από 24χρονο ημεδαπό, ο 17χρονος τον τραυμάτισε με χρήση σωματικής βίας, αφού προηγουμένως είχαν αποβιβαστεί από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώτος και από δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο δεύτερος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!