Διαρροή βίντεο στα social media με βιαιοπραγία αστυνομικού σε πολίτη έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με τη Σάμροκ

Διαρροή βίντεο στα social media με βιαιοπραγία αστυνομικού σε πολίτη έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με τη Σάμροκ

Sportal newsroom 13:32 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 23.08.2024

Τον γύρο το διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με βιαιοπραγία αστυνομικού σε πολίτη έξω από την Τούμπα, πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Σάμροκ Ρόβερς και με πειστική εμφάνιση πήρε τη νίκη (4-0), η οποία τον στέλνει «αγκαλιά» με τους ομίλους του Europa League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Σε αυτά πρωταγωνιστές ήταν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μερίδα υποστηρικτών των «ασπρόμαυρων» επιχείρησε να μπει στο γήπεδο δίχως εισιτήριο. Τότε υπήρξε η απάντηση από τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Εν τέλει, μετά από λίγο η κατάσταση ηρέμησε και δεν υπήρξαν άλλα επεισόδια.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο με βιαιοπραγία αστυνομικού σε πολίτη έξω από την Τούμπα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!