Σοκ στο Μάλμε: Βρέθηκε δολοφονημένη γυναίκα κοντά στο γήπεδο της ομάδας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (gallery)

H αστυνομία ερευνά φόνο κοντά στο γήπεδο της Μάλμε

i

© Imago

Σοκ στο Μάλμε: Βρέθηκε δολοφονημένη γυναίκα κοντά στο γήπεδο της ομάδας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:03 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 06.08.2024

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Μάλμε - ΠΑΟΚ, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πολυκατοικία κοντά στο γήπεδο της πρώτης. Πιθανή δολοφονία εξετάζει η σουηδική αστυνομία.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/8), η Μάλμε υποδέχθηκε στην έδρα της τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η πόλη - όπως φάνηκε και από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας - ζούσε και ανέπνεε για αυτό το ματς, προσδοκώντας ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στον αγώνα, ένα έγκλημα φρόντισε να συνταράξει τους πολίτες της νότιας περιοχής της Σουηδίας. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε μία πολυκατοικία, η οποία βρισκόταν κοντά στο γήπεδο της Μάλμε. Η αστυνομία ήταν εκείνη η οποία γνωστοποίησε την είδηση, μέσω ανακοίνωσης, κάνοντας λόγο για πιθανή δολοφονία.

Η γυναίκα έπεσε από μεγάλο υψόμετρο - συγκεκριμένα από τον έβδομο όροφο - και προσγειώθηκε στον δρόμο όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει προανάκριση για ανθρωποκτονία. Μάλιστα, αυτό που κινητοποίησε τις έρευνες, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ήταν το γεγονός πως η πόρτα του διαμερίσματός της είχε δεχθεί χτύπημα.

Επιπλέον, ξανά σύμφωνα με Μέσα της Σουηδίας, ένας άντρας συνελήφθη από την τοπική αστυνομία, ως ύποπτος για την πιθανή δολοφονία της 30χρονης. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο το οποίο απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το γήπεδο που φιλοξένησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε.

© Imago

«Η αστυνομία έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για τη δολοφονία, αφού ένα άτομο βρέθηκε νεκρό έξω από το "Stadiongatan". Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο για να εξετάσει τι συνέβη, βρίσκοντας παράλληλα ζημιά σε πόρτα. Έχουν κληθεί και ειδικοί στο σημείο. Επίσης, έχουν κληθεί και συγγενείς του θύματος», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η «Polisen».

Για την ιστορία, παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, αυτή δεν επηρέασε με κάποιον τρόπο τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Μάλμε και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά στο «Malmö Stadion», δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης.