Η αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Πασχαλάκη (vid)

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Η αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Πασχαλάκη (vid)

Ιάσονας Τσίλης 18:11 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Για τον δεσμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ρωτήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, με αφορμή την πρεμιέρα της στο Mercedes Club.

Το διαζύγιο μεταξύ Ειρήνης Παπαδοπούλου και Αλέξανδρου Πασχαλάκη ήταν εκείνο που αποτέλεσε το θέμα συζήτησης τον περασμένο Γενάρη. Το ζεύγος ήταν για αρκετά χρόνια μαζί και η είδηση πως αποφάσισαν να χωρίσουν προκάλεσε σοκ στον χώρο της showbiz. 

H δημοφιλής τραγουδίστρια, λοιπόν, ρωτήθηκε για το διαζύγιό της με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή, μιλώντας με αφορμή την πρεμιέρα της στο Mercedes Club. Η ίδια χαμογέλασε στον ρεπόρτερ και του απάντησε πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε τίποτα άλλο πέραν της παρουσίας της στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο. 

Η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της με τον Πασχαλάκη: «Δεν συγχωρώ την απιστία» (video)

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε μιλήσει για το γεγονός. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Γενάρη, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star»: «Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”.

«Έπαιζες με το πιο σκληρό κλαμπ του ομίλου και έβαλες τη β' ομάδα»: Σκληρή κριτική στον Μόγες για τις επιλογές του κόντρα στον Ολυμπιακό
EUROPA LEAGUE

17:13 - 27.10.2023

«Έπαιζες με το πιο σκληρό κλαμπ του ομίλου και έβαλες τη β' ομάδα»: Σκληρή κριτική στον Μόγες για τις επιλογές του κόντρα στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι ήταν οι υποστηρικτές της Γουέστ Χαμ με τον Ντέιβιντ Μόγες, με αφορμή τις επιλογές του όσον αφορά το βασικό σχήμα, στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού.

 Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο». Όσο για το αν έχει η ίδια απιστήσει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε: «Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μπιπ της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».