Σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της 29χρονη βολεϊμπολίστρια
i

© Instagram

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της 29χρονη βολεϊμπολίστρια

Sportal newsroom 19:25 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 29.08.2024

Η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και σκόρπισε παγκόσμια θλίψη στον κόσμο του βόλεϊ.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 29 χρονών άφησε η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια. Η βολεϊμπολίστρια από το Πουέρτο Ρίκο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Προύσας στην Τουρκία, με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια αγωνιζόταν στην τουρκική Μπελεντίσεσπορ. Η άτυχη 29χρονη ακραία δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινητοποιούνται άμεσα, καθώς η αθλήτρια δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

Έτσι, πήγαν σπίτι της, όπου και τη βρήκαν νεκρή. Η είδηση βύθισε στο πένθος την Μπελεντίσεσπορ αλλά και ολόκληρο του κόσμου του βόλεϊ που αναρωτιέται τα αίτια του θανάτου της.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ήδη το γραφείο εισαγγελέα έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!