Πογέτ για Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος»

Γκουστάβο Πογέτ - Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©Intime

Πογέτ για Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:42 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 10.10.2024

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ αποχαιρέτησε με τη σειρά του ο πρώην προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ δηλώνοντας συντετριμμένος με την απώλεια του και δείχνοντας συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού προκαλώντας μεγάλο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» και της Εθνικής Ελλάδας, άφησε σε ηλικία 31 ετών την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (9/10), με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους, χωρίς η επικοινωνία να καταστεί δυνατή. Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή που δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής για το ματς με την Αγγλία και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο.

Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής. Εκ πρώτης όψεως, δεν εντοπίστηκε κάποιο τραύμα. Η εικόνα της σορού που αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, δείχνει πως πιθανότατα είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του. Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου θα προκύψει από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος τον κάλεσε για πρώτη φορά στις τάξεις της Εθνικής ομάδας δήλωσε συντετριμμένος από την απώλειά του κι έστειλε την αγάπη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία θανάτου του Μπάλντοκ – Αμφισβητείται έντονα το ενδεχόμενο πνιγμού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

01:51 - 10.10.2024

Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία θανάτου του Μπάλντοκ – Αμφισβητείται έντονα το ενδεχόμενο πνιγμού

Μετά τον πρώτο κυκεώνα πληροφοριών που σχετίζονται με την αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι πρώτες ενδείξεις που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της από το σημείο του τραγικού συμβάντος φαίνεται να αμφισβητείται το ενδεχόμενο πνιγμού.

«Την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και τους οικείους του. Είμαι συντετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ», έγραψε στην ανάρτησή του ο 56χρονος κόουτς.