Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι οπαδοί του Άρη για τα επεισόδια με αυτούς του ΠΑΟΚ

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι οπαδοί του Άρη για τα επεισόδια με αυτούς του ΠΑΟΚ

Κώστας Τσιακλής • 15:50 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι οπαδοί του Άρη για τα επεισόδια με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του Άρη που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή (29/10) λίγο μετά τις 15:30, οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς των «κίτρινων» που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να προχωρήσει στη σύλληψη εννέα οπαδών του Άρη. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα και εν τέλει κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι εννέα αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και είπαν πως απλά είχαν βρεθεί στο σημείο επειδή είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητα τους για να μεταβούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ματς της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ενώ αντιμετωπίζουν και άλλες μικρότερες κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, συμπλοκή παράβαση του αθλητικού νόμου κ.α.

Μετά το σχετικό περιστατικό, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους εντόπισαν τρία άτομα να επιτίθονται σε δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».