Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:10 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 11.10.2024

H αρραβωνιαστικιά του Τζορτζ Μπάλντοκ και μητέρα του παιδιού του αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της κάνοντας μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών το απόγευμα της Τετάρτης (9/10) στο σπίτι του στη Γλυφάδα, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στο ελληνικό όσο και στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Τζορτζ Μπάλντοκ, αυτή η βραδιά, αυτή η νίκη δεν ήταν απλά για εσένα, ήταν ΑΠΟ εσένα!

Τζορτζ Μπάλντοκ, αυτή η βραδιά, αυτή η νίκη δεν ήταν απλά για εσένα, ήταν ΑΠΟ εσένα!

Ήταν παντού. Στην αγαπημένη του δεξιά πλευρά, να οργώνει το γήπεδο σπιθαμή προς σπιθαμή, απροσπέλαστος στην άμυνα, ακούραστος και με εμπνεύσεις στην επίθεση. Σε ακατάπαυστο πάνω-κάτω, σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι του, παράδειγμα αντοχής, θέλησης, αυταπάρνησης και για όλους τους υπόλοιπους.

Η αρραβωνιαστικιά του, Άνναμπελ Ντίναμ, η οποία ζει μόνιμα στην Αγγλία, καλούσε πολλές ώρες στον αγαπημένο της προκειμένου να ευχηθεί στον γιο τους, Μπρόντι για τα γενέθλιά του κι εκείνος δεν απαντούσε.

Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να ελέγξει τι έχει συμβεί. Εκείνος βρήκε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα και κάλεσε το ασθενοφόρο και τις Αρχές.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του ο Άνναμπελ Ντίναμ τον αποχαιρέτησε μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram (την οποία δημοσίευσε αποκλειστικά η Daily Mail), η οποία ραγίζει καρδιές. «Τζορτζ, αγάπη της ζωής μου, αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού. Μαζί σου είχα ολοκληρωθεί. Ήσουν ο κόσμος μου και γνωρίζω ότι ήμουν ο δικός σου. Είσαι μαζί μου τώρα που ο Μπρόντι χαμογελάει. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος αλλά θα τα καταφέρω για τον Μπρόντι. Στο υπόσχομαι. Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα G. Your Neen. X».

Η οικογένεια του Μπάλντοκ αποκάλυψε επίσης ότι ο 31χρονος μπακ, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό, επρόκειτο να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του. «Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου σου, αλλά αντί γι΄ αυτό θρηνούμε την απώλειά σου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην νέα ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.