Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη»

Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:43 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 10.10.2024

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι μέσω των social media αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ παράλληλα συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του.

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ αποχαιρέτησε με τη σειρά του ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού κι εκ των αρχηγών των Πειραιωτών μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram -γραμμένης στα ελληνικά- είπε το δικό του «αντίο» στον διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης (9/10) στην πισίνα του σπιτιού στην Γλυφάδα.

«Από εδώ εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για έναν πρώην συνάδελφο που δυστυχώς μας άφησε. Να αναπαύεσαι εν ειρήνη George Baldock. Πολύ θλιβερή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρό μας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε για έναν συνάδελφο που μας άφησε 😭😭🙏🏾 Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ροντινέι.

Σε σοκ παίκτες και προπονητής, ματαιώθηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Ο θάνατος του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας έχει συγκλονίσει την αθλητική κοινότητα της χώρας και όχι μόνο. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» μόνο οι λέξεις σοκ και θρήνος μπορούν να χαρακτηρίσουν την κατάσταση που επικρατεί. Οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων πήγαν την Πέμπτη (10/10) στο Κορωπί για την προγραμματισμένη προπόνηση, που, όμως, δεν έγινε ποτέ. Όλοι είναι συντετριμμένοι και καλούνται, πραγματικά, να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Κατόπιν κοινής απόφασης των στελεχών του συλλόγου, οι προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής ματαιώθηκαν, ενώ θα συνεχιστούν την επόμενη Δευτέρα (14/10). Οι αθλητές, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του, το προσωπικό μίλησαν για λίγο μεταξύ τους και στη συνέχεια ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση. Το μυαλό, τέτοιες ώρες, δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο και κρίθηκε ως πρέπουσα αντιμετώπιση της κατάστασης η ακύρωση των επόμενων προπονήσεων.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, μέχρι την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (9/10), ημέρα που έφυγε από τη ζωή, ήταν κανονικά στο Κορωπί, ακολουθώντας το ημερήσιο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Γίνεται αντιληπτό το σοκ και η οδύνη που υπάρχει σε όλους, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Τριφυλλιού, με το μυαλό να είναι στον εκλιπόντα Μπάλντοκ και στην οικογένειά του.