Στο κρατητήριο ο Σαβιόλα!

Χαβιέρ Σαβιόλα

i

©Intime

Στο κρατητήριο ο Σαβιόλα!

Sportal newsroom 12:19 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 06.08.2024

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα πέρασε τη νύχτα της Κυριακής 4 Αυγούστου σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έγινε πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή για μια κατάσταση που απέχει πολύ από τον αθλητισμό. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έλαμψε με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και που έκανε μια επιτυχημένη καριέρα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, συνελήφθη στην Ανδόρα και πέρασε τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποκάλυψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην παίκτης της Ρίβερ βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας πρόληψης. Με βάση τις μελέτες που έγιναν κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αρχές διαπίστωσαν κυκλοφορούσε στο όχημά του έχοντας 1,10 γραμμάρια αλκοόλ στο αίμα του, ενώ το επιτρεπόμενο στην περιοχή είναι μικρότερο από 0.5.

«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:04 - 06.08.2024

«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»

Σύμφωνα με το «Athletic», οι απαιτήσεις της Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με αρκετές ομάδες από Σαουδική Αραβία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ως εκ τούτου, στερήθηκε για λίγες ώρες την ελευθερία του λόγω της απερισκεψίας που είχε προβεί, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους. Με αυτό το σενάριο που αποκρούστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Σαβιόλα θα μπορούσε να χάσει την άδεια οδήγησης για ένα χρόνο και, επιπλέον, δεν αποκλείεται να του επιβληθεί βαρύ οικονομικό πρόστιμο.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αποσύρθηκε το 2016. Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε ποτέ το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το 2024 συμμετείχε στο Monumental League, ένα τουρνουά για πρώην ποδοσφαιριστές που παιζόταν σε προσαρμοσμένη πολιτεία του μπέιζμπολ, δεν είχε οφσάιντ και περιελάμβανε ένα λεπτό ανά γύρο στο οποίο τα γκολ μετρούσαν διπλά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!