Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σολ Μπάμπα σε ηλικία 39 ετών

Φωτ. IMAGO

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σολ Μπάμπα σε ηλικία 39 ετών

Sportal newsroom 08:29 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 01.09.2024

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο άλλοτε διεθνής αμυντικός των Λέστερ και Κάρντιφ, Σολ Μπάμπα ο οποίος είχε πόστο τεχνικού διευθυντή στην Αντάνασπορ.

Σοκ προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σολ Μπάμπα!

Σε ηλικία μόλις 39 ετών άφησε το Σάββατο (31/8) την τελευταία του πνοή ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της Αντάνασπορ και άλλοτε παίκτης των Κάρντιφ και Λιντς, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα αργά το βράδυ του Σαββάτου (31/8): «Ο τεχνικός μας διευθυντής Σουλεϊμάν Μπαμπά, ο οποίος ασθένησε πριν από τον αγώνα εναντίον της Μανίσα χθες (Σάββατο), μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Celal Bayar της Μανίσας, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.»

Ο Σολ Μπάμπα, είχε καταγράψει σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα στην Αγγλία, ως ποδοσφαιριστής των Λέστερ, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, ενώ μεταξύ άλλων, είχε παίξει και στις Παλέρμο, Τράμπζονσπορ, Χιμπέρνιαν, Ντάνφερμιλ, αλλά και τα τμήματα υποδομής της Παρί!

To 2001 o εκλιπών είχε διαγνωστεί με καρκίνο του λεμφικού συστήματος, ο οποίος είναι και η αιτία θανάτου του.

Χανταμπάκης-Πηλιάκη μεταναστεύουν στην Ισπανία για να παίξει ο γιος τους ποδόσφαιρο
SPORT+

13:05 - 31.08.2024

Χανταμπάκης-Πηλιάκη μεταναστεύουν στην Ισπανία για να παίξει ο γιος τους ποδόσφαιρο

Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο και μετακομίζει όλη η οικογένεια στην Ισπανία για να ενταχθεί ο μικρός Μανώλης σε Ακαδημία κορυφαίας ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: