Στο πλευρό των πληγέντων ο Στέφανος Αθανασιάδης - Μοίρασε νερά και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς

Η βοήθεια των Κλάους και Γκόλια

i

© PrtScr

Στο πλευρό των πληγέντων ο Στέφανος Αθανασιάδης - Μοίρασε νερά και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:30 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μαζί με τον Νίκο Γκόλια και τους οργανωμένους οπαδούς της Αναγέννησης μοίρασαν νερά και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς του νομού Καρδίτσας.

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει πολλά σημεία της χώρας το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση του Πηνειού με τη Λάρισα και τη Θεσσαλία γενικότερα να εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Με αφορμή αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Στέφανος Αθανασιάδης μαζί με τον αρχηγό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Νίκο Γκόλια και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της θεσσαλικής ομάδας, επισκέφθηκαν τον «πνιγμένο» Παλαμά κι έσπευσαν να μοιράσουν ήδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες. Η Καρδίτσα είναι μία από τις περιοχές της Ελλάδας που γνώρισε μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία «Daniel», η οποία έχει πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ μαζί με τον συμπαίκτη του Νίκο Γκόλια, μοίρασαν με δικά τους έξοδα νερό και τρόφιμα στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μεταξύ άλλων σημείωσε πως η κακοκαιρία έχει αναγκάσει τρεις παίκτες της Θεσσαλικής ΠΑΕ να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους λόγω των φαινομένων.

Αρχικά ανέφερε: «Ότι έχει συμβεί στην Καρδίτσα , έχει μεταφερθεί στον Πηνειό ο οποίος έχει ξεχειλίσει. Νερό και ρεύμα δεν υπάρχει, έχουν ανοίξει τα φράγματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις για τα χωριά που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, δεν ξέρουμε τι όγκος νερού αναμένεται να φτάσει, είναι μεγάλη η ποσότητα του νερού που έρχεται».

ΑΕΛ για κακοκαιρία Daniel: « Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας»
SUPER LEAGUE 2

19:14 - 08.09.2023

ΑΕΛ για κακοκαιρία Daniel: « Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας»

Ανακοίνωση για τα θύματα και την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία εξέδωσε η ΑΕΛ, τονίζοντας πως η καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel βάζει σε δεύτερη μοίρα τον παράγοντα ποδόσφαιρο.

Ενώ για τις δικές του σκέψεις: «Σκέφτηκα μέχρι και να πάρω την οικογένεια να φύγουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε. Εντός της πόλης δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλά υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές που βρίσκονται στις όχθες, χαρακτηριστικό ότι τρεις παίκτες της ομάδας χρειάστηκε να φύγουν».