Στο πλευρό της οικογένειας του Μιχάλη η ΑΕΚ

Στο πλευρό της οικογένειας του Μιχάλη η ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 19:35 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 14.08.2024

Δίπλα στην οικογένεια του Μιχάλη που δολοφονήθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, σκοπεύει να σταθεί η ΑΕΚ, με τους οικείους του οπαδού της Ένωσης να δείχνουν μεγαλείο ψυχής.

Για την ΑΕΚ είναι ζωτικής σημασίας η ανάγκη να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μιχάλη. Και θα κάνει τα πάντα. Ήδη άλλωστε έχει προχωρήσει στις πρώτες κινήσεις. Όμως παράλληλα, εξίσου σημαντικό για την ΑΕΚ, είναι να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του δολοφονημένου οπαδού της Ένωσης. Με κάθε τρόπο.

Πριν από λίγο ο Γιώργος Κοσμάς και η Ανθή Παπακώστα, επισκέφτηκαν την μητέρα του Μιχάλη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στην καρδιά (και όχι έμφραγμα όπως αρχικά κυκλοφόρησε). Εξέφρασαν εκ μέρους ολόκληρης της ΑΕΚ όχι μόνο τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση, αλλά και την πρόθεση να καλύψει η ΠΑΕ όλα τα έξοδα για την κηδεία. Κάτι όμως που η οικογένεια αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας πως θέλει να κάνει κάτι τελευταίο για το παιδί της που έφυγε.

Πάντως στην ΑΕΚ κατέστησαν απολύτως σαφές πως θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην οικογένεια, μ' όποιο τρόπο χρειαστεί. Ενώ εξήγησαν και στην μητέρα και στον αδελφό του Μιχάλη, πως έγιναν όλες οι προσπάθειες και όλες οι σχετικές κινήσεις ενημέρωσης προς την αστυνομία, προκειμένου να μην συμβεί ότι συνέβη. Αλλά από ένα σημείο και μετά, δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι της ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Τον σκότωσαν Κροάτες και Έλληνες, να πληρώσουν ακριβά το τίμημα»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέροντας ότι ο Μιχάλης έπεσε νεκρός από Κροάτες και Έλληνες εγκληματίες. Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενημερώσει τις Αρχές για όλα όσα συνέβησαν, ακόμη και με βιντεοληπτικό υλικό, ώρες πριν, υπόψη των αρμόδιων αρχών.

«Η οικογένεια του Μιχάλη θρηνεί τον αδόκητο χαμό του παιδιού της. Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την τραγική απώλεια ενός πολύ αγαπητού της μέλους, ενός νέου ανθρώπου.

Τον σκότωσαν επαγγελματίες δολοφόνοι, οργανωμένοι εγκληματίες που διέσχισαν τη χώρα κι έφτασαν στην Νέα Φιλαδέλφεια από το Ζάγκρεμπ. Για να ενωθούν εδώ με Έλληνες εγκληματίες συνεργούς τους με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν.

Η απώλεια του Μιχάλη μας έχει συντρίψει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τον χάσαμε με αυτόν τον τρόπο από Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους. Ο Μιχάλης δολοφονήθηκε άγρια, ενώ υπάρχουν και μικρά παιδιά σοβαρά τραυματισμένα, ακόμη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι εγκληματίες που δολοφόνησαν τον Μιχάλη πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να πληρώσουν ακριβά το τίμημα της βαρβαρότητας τους. Φυσικοί αυτουργοί και συνεργοί τους, Κροάτες και Έλληνες. Δεν θα ησυχάσουμε, δεν θα σταματήσουμε να το επιδιώκουμε.