Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η πλαζ της Βάρκιζας

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η πλαζ της Βάρκιζας

Sportal newsroom 19:30 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης της πλαζ Βάρκιζας για τα επόμενα 25 χρόνια.

Στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περνάει η πλαζ της Βάρκιζας, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κέριδσε σχετικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site noupou.gr ο κ. Γιαννακόπουλος μίσθωσε το Varkiza Resort (πρώην Yabanaki) έναντι του ποσού του 1.31 ευρώ ετησίως και θα έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις για τα επόμενα 25 χρόνια.

Στο πακέτο του μισθώματος περιλαμβάνονται η εκμετάλλευση για τις ξαπλώστρες, το αναψυκτήριο όπως και τα εισιτήρια που θα πληρώνουν οι λουόμενοι για να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το noupou.gr στο μεταβατικό διάστημα που προηγήθηκε της παραχώρησης της έκτασης από την ΕΤΑΔ στον δήμο, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αρκετές από τις υποδομές της. Στην περίοδο αυτή σημειώθηκαν φαινόμενα βανδαλισμών, με την έκταση να παραμένει για ένα χρονικό διάστημα αφύλακτη. Σημειώνεται ότι την πλαζ της Βάρκιζας υπομίσθωνε τα προηγούμενα χρόνια ο όμιλος Βλαβιανού από τον όμιλο Grecotel, ο οποίος με τη σειρά του μίσθωνε την έκταση από την ΕΤΑΔ. Στις αρχές του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε έξωση του ομίλου Grecotel αλλά και του κυρίου Βλαβιανού από την έκταση μετά την απόφαση για παραχώρησή της στον Δήμο της περιοχής, προκειμένου να αξιοποιηθεί εκ νέου όπως και συνέβη.