Μητέρα 18χρονου: «Δεν είναι χούλιγκαν, το μπλέξανε το παιδί – Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη» (vid)

Μητέρα 18χρονου: «Δεν είναι χούλιγκαν, το μπλέξανε το παιδί – Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη» (vid)

Sportal newsroom 19:45 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 14.08.2024

Η μητέρα του 18χρονου που συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα μίλησε για την κατάσταση του παιδιού της.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Live News» μίλησε η μητέρα του 18χρονου οπαδού, ο οποίος συνελήφθη, έπειτα από την ομολογία ότι είναι αυτός που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό.

Αναλυτικά όσα είπε η μητέρα, που τόνισε ότι γνωρίζει τον πόνο της οικογένειας του αστυνομικού, διότι έχασε τον μεγάλο της γιο σε τροχαίο, σε ηλικία 21 ετών: «Το παιδί το είδα σήμερα για λίγο στην εισαγγελία του Πειραιά. Δεν του είπα πολλά. Είναι φοβισμένο, τρομοκρατημένο και στενοχωρημένο με την όλη κατάσταση. Ρωτάει για τον αστυνομικό και την κατάστασή του. Εμείς ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για ό,τι έχει γίνει, αν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί. Ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω ελπίζω να βγει δυνατός».

Σ’ ερώτηση αν ο γιος της είχε εμπλακεί στο παρελθόν σ’ επεισόδια απάντησε: «Όχι. Ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί. Ούτε τίποτα από όλα αυτά που του έχουν προσάψει. Όταν έμαθα ότι έγιναν επεισόδια, πήρα τηλέφωνο αμέσως. Μου είπαν ότι είναι κλεισμένα μέσα στο γήπεδο από τα δακρογόνα κι ότι θα τους πάνε για προσαγωγή.

Δεν μπορεί από εκεί που δεν μιλάει, ξαφνικά να έχει πει όλα αυτά. Την έριξε (την φωτοβολίδα). Έτσι όπως λέει, του την έδωσε αυτό το άτομο από έξω, την έριξε. Αλλά είναι η δικιά του; Μπορεί να είναι άλλου. Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί, να βρω την άκρη.

Ο πατέρας του 18χρονου: «Τον έδωσε ο αρχηγός που είναι κουμπάρος μας, έχει σχέση με γνωστό τράπερ» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:19 - 11.12.2023

Ο πατέρας του 18χρονου: «Τον έδωσε ο αρχηγός που είναι κουμπάρος μας, έχει σχέση με γνωστό τράπερ» (vid)

Ο πατέρας του 18χρονου οπαδού που συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή κι αναφέρθηκε στον καθοδηγητή της επίθεσης.

Αν μας το είχε πει θα τον είχαμε πάει εμείς οι ίδιοι στην αστυνομία. Αν μας είχε μιλήσει θα ήμασταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος. Πιστεύω ακράδαντα ότι το παιδί το μπλέξανε».