Επίσημο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Επίσημο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Sportal newsroom 21:53 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 08.07.2024

Επίσημο τέλος στην καριέρα του έθεσε ο Τιάγκο Αλκάνταρα! Ο Ισπανός χαφ «κρεμάει τα παπούτσια» του σε ηλικία μόλις 33 ετών, έχοντας κάνει μία σπουδαία πορεία σε μεγάλους συλλόγους, πλέων έφτασε η ώρα να πει «αντίο».

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια. Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο X είπε το δικό του αντίο, ενώ ανέφερε οτι θέλει να δώσει πίσω όλα οσα πήρε απο το ποδόσφαιρο.

Ο Αλκάνταρα αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Λίβερπουλ, ενώ έπαιξε και 46 αγώνες με την εθνική Ισπανίας. Κατέκτησε ένα Champions League με τους Καταλανούς και άλλο ένα με τους Βαυαρούς, μαζί με πολλούς άλλους διασυλλογικούς τίτλους.

Παρόλα αυτά, οι τελευταίες σεζόν της καριέρας του στιγματίστηκαν από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλά παιχνίδια και να μείνει αρκετά πίσω, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να αποσυρθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2023-24 έκανε με τη Λίβερπουλ μόλις μία εμφάνιση.

«Θα είμαι πάντα πρόθυμος να δώσω πίσω ό,τι μου δόθηκε και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που το απόλαυσα. Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο και όσους με συνόδευσαν και με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο στην πορεία. Τα λέμε σύντομα, Τιάγκο».