Το Sportal.hu υποστηρίζει το μεγαλύτερο αθλητικό φόρουμ της Ουγγαρίας

Το Sportal.hu υποστηρίζει το μεγαλύτερο αθλητικό φόρουμ της Ουγγαρίας

18:44 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.08.2024

Το Sportal.hu θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Ουγγρικού Αθλητικού Φόρουμ.

Το Sportal.hu θα είναι ο κύριος συνεργάτης ΜΜΕ του Ουγγρικού Αθλητικού Φόρουμ. Το Sportal.hu αποτελεί μέρος του διεθνούς ομίλου αθλητικών μέσων Ringier Sports Media Group, που περιλαμβάνει τα κορυφαία μέσα Sportal.bg (Βουλγαρία), A Bola (Πορτογαλία), GSP.ro (Ρουμανία), Sportal.rs (Σερβία), το Sportal.gr (Ελλάδα) και το Sport.sk (Σλοβακία).

Η παρουσίαση για την εκδήλωση θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στο «Puskas Arena». Περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγαλύτερο αθλητικό διεθνές συνέδριο στην Ουγγαρία θα γνωστοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Αυτή θα είναι η δεύτερη έκδοση της εκδήλωσης, με την πρώτη το 2022 να προκαλεί σοβαρό ενδιαφέρον. Στο αθλητικό φόρουμ της Ουγγαρίας θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές όπως ενεργοί και πρώην αθλητές, πρόεδροι συλλόγων και δημοσιογράφοι.

«Το Αθλητικό Φόρουμ στην Ουγγαρία 2023 είναι ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο εντός της Ουγγαρίας, αλλά και παντού στην περιοχή. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη άποψη του αθλητισμού, προωθώντας την ανταλλαγή γνώσεων, τη συζήτηση για καινοτομίες και τη βελτίωση της συνεργασίας – όλα τα ζωτικά στοιχεία για την πρόοδο στον τομέα του αθλητισμού», δήλωσε ο Gabor Papp του Sport Forum Hungary.

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:32 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

«Η εκδήλωση παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για κορυφαίες προσωπικότητες αυτού του χώρου να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του αθλητισμού.

Τα βασικά θέματα του συνεδρίου περιλαμβάνουν τη βιωσιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, την εξέλιξη του αθλητισμού σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο και την ανάλυση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων των αθλητικών εκδηλώσεων», αναφέρεται στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

Tags: