Η πρόγνωση της ΕΜΥ: Πώς θα είναι ο καιρός για το Παναθηναϊκός - Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο

Η πρόγνωση της ΕΜΥ: Πώς θα είναι ο καιρός για το Παναθηναϊκός - Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο

Sportal newsroom 20:07 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 20.09.2024

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο 21/9, όταν ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την Παρτίζαν και η Μακάμπι με την Εφές στο Καλλιμάρμαρο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν με την Παρτίζαν στις 22.00 του Σαββάτου 21/9, ενώ δύο ώρες πριν την αυλαία του τουρνουά θα ανοίξουν η Μακάμπι με την Εφές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός και το Σάββατο θα είναι άστατος, ωστόσο από το απόγευμα κι έπειτα, όταν οι ομάδες θα μπουν στο ιστορικό Στάδιο της Αθήνας, θα υπάρχει συννεφιά, χωρίς ωστόσο να βρέξει.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και το Ιόνιο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες κυρίως μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 24 με 26 και τοπικά στη Θράκη τους 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.