«Δίπλα στον Μπάλντοκ ήταν ένα αντισηπτικό, όχι μπουκάλι βότκα»
i

© Intime

«Δίπλα στον Μπάλντοκ ήταν ένα αντισηπτικό, όχι μπουκάλι βότκα»

Sportal newsroom 20:49 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 11.10.2024

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης σοκάροντας όλη την κοινωνία του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Οι πρώτες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν ανέφεραν ότι δίπλα στον Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα. Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του Star ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, το μπουκάλι δεν περιείχε αλκοολούχο ποτό αλλά αντισηπτικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αρχές περιμένουν ακόμα 2-3 τυπικές καταθέσεις για να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης. Ακόμα, εξετάζουν υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του.

Από την μέχρι τώρα εικόνα δε φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού από νωρίς το μεσημέρι φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλος μαζί του.

«Πνιγμός εντός ύδατος» η αιτία θανάτου του Μπάλντοκ

Ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή προσδιορίζεται περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Στις 22:00 το βράδυ κλήθηκε η αστυνομία. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Tο αίτιο θανάτου του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την νεκροτομή, ήταν «πνιγμός εντός ύδατος». Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις. Η νεκροτομή επιβεβαίωσε μάλιστα την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:00 - 11.10.2024

Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ , μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι σοκαρισμένοι, ενώ ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει έναν αδερφό.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια.. Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.