H συγκινητική αφιέρωση του Τζέιμς ΜάκΑτι στον Μπάλντοκ

H αφιέρωση του Τζέιμς ΜάκΑτι

i

©imago

H συγκινητική αφιέρωση του Τζέιμς ΜάκΑτι στον Μπάλντοκ

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:35 - 12.10.2024

Μία ιδιαίτερη αφιέρωση έκανε ο Τζέιμς ΜάκΑτι το βράδυ της Παρασκευής, όπου χάρισε την νίκη στην Κ21 της Αγγλίας και αφού σκόραρε το πρώτο γκολ, τίμησε τον πολύ καλό του φίλο, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το «wonderkid» της Μάντσεστερ Σίτι, Τζέιμ ΜάκΑτι, είχε καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Κ21 της Αγγλίας με την Ουκρανία, το βράδυ της Παρασκευής. Έστειλε μάλιστα την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές, αλλά την πρώτη φορά που βρήκε τέρμα, έκανε μία ξεχωριστή κίνηση. Στο γκολ της ισοφάρισης, ο Άγγλος μέσος, αφιέρωσε αυτό το γκολ, στον αγαπημένο του φίλο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχασε τόσο ξαφνικά την ζωή του.

Μπάλντοκ και ΜάκΑτι, υπήρξαν συμπαίκτες στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για μία σεζόν, όταν ο νεαρός είχε πάει ως δανεικός στην ομάδα. Μπορεί να μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτηρία για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά οι δύο τους παρέμεναν δύο πολύ καλοί φίλοι. Ο Μπάλντοκ συγκεκριμένα, είχε σταθεί στον 21χρονο και τον βοήθησε να εξελιχθεί.

Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:00 - 11.10.2024

Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ , μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι σοκαρισμένοι, ενώ ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει έναν αδερφό.

Φυσικά αυτά δεν τα έχει ξεχάσει ο ΜάκΑτι και με το που σκόραρε, σήκωσε την μπλούζα του και από μέσα είχε μία συγκινητική αφιέρωση προς τιμή του Τζορτζ Μπάλντοκ, γράφοντας: «αναπαύσου ήσυχα αδερφέ μου», έχοντας το νούμερο 2 και τα αρχικά του «GB».