Ο Μπάλντοκ ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα - Το χρονικό του τραγικού θανάτου του

Ο Μπάλντοκ ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα - Το χρονικό του τραγικού θανάτου του

Κώστας Τόπας 08:53 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 10.10.2024

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ. Το χρονικό του τραγικού θανάτου του.

Τεράστιο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίζεται με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Λόγω των συνθηκών του συμβάντος, οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για πνιγμό, ωστόσο, οι πρώτες αξιόπιστες πληροφορίες από την Αστυνομία που προκύπτουν έπειτα και από την εξέταση των στοιχείων στο σημείο φαίνεται να απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο.

Από την άλλη, το Newsit.gr αναφέρει ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών. Βέβαια δεν είναι πιθανό να έπαιξε κάποιο ρόλο στο θάνατο του πρώην μπακ του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στους πνεύμονες του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει βρεθεί νερό, οπότε το ενδεχόμενο του πνιγμού φαίνεται να απομακρύνεται. Βάσει της εμπειρίας των ανθρώπων και των ειδικών, είναι πλέον όλο και πιθανότερο ο παίκτης να κατέληξε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, αυτή τη στιγμή πρόκειται μόνο για εικασία και τίποτα περισσότερο, αφού δεν έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.