Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©Intime

Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος του Μπάλντοκ

Sportal newsroom 10:57 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 10.10.2024

Σύμφωνα με τις έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (9/10). Η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θεωρεί πως τα αίτια ήταν παθολογικά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

«Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πιθανότατα παθολογικά ήταν τα αίτια θανάτου του ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος», αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης του EΡΤΝews, Kώστας Παπαδόπουλος.

10:10 - 10.10.2024

Εικόνες από drone από την πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στην πισίνα του σπιτιού του.

Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.