Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν - Φωτ. IMAGO

Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα»

Sportal newsroom 10:22 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 10.10.2024

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν δήλωσε αδικοχαμένος από την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (9/10). Η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA, έκανε λόγο για μαύρη ημέρα όταν ένα νέο άτομο χάνει τη ζωή κι εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια:

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.