Υποψήφιος στη Βοιωτία ο Οικονόμου

Νίκος Οικονόμου

i

Facebook

Υποψήφιος στη Βοιωτία ο Οικονόμου

Sportal newsroom 13:30 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής έβαλε υποψηφιότητα και θα διεκδικήσει μια θέση περιφερειακού συμβούλου στη Βοιωτία ο Νίκος Οικονόμου.

Κατεβαίνει για περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας ο Νίκος Οικονόμου

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής θα βρεθεί στο πλευρό του Περιφερειάρχη Βοιωτίας, Φάνη Σπανού, αφού θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».

Ο Οικονόμου μάλιστα ανακοινώθηκε από τον κ. Σπανό με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.

«Τελευταία παρουσίαση υποψηφιότητας, όχι με διάθεση διάκρισης από το σύνολο, αλλά ως τιμή στην τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, ενός πραγματικού πρωταθλητή!

Ο Νίκος Οικονόμου, 5ος ολυμπιονίκης με τα χρώματα της «επίσημης αγαπημένης» Εθνικής ομάδας μπάσκετ, πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα του ΠΑΟ και …κλασική αφίσα στα εφηβικά δωμάτια της γενιάς μας, έχει εδώ και χρόνια αφιερωθεί και διαπρέπει ως προπονητής στο μπασκετικό του παιδί, τον Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Νίκος Οικονόμου θέτει στην κρίση των πολιτών τις γνώσεις, τις εμπειρίες και κυρίως το πάθος του να υπηρετήσει τον αθλητισμό, τον τόπο και τα παιδιά μας, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας με την παράταξή μας «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»!

Νίκο, καλωσήρθες!», αναφέρει η ανακοίνωση του του Περιφερειάρχη Βοιωτίας.

Μαθήματα ζωής: Αλφόνσο Φορντ, 1991-2004
REST OF THE WORLD

10:49 - 04.09.2023

Μαθήματα ζωής: Αλφόνσο Φορντ, 1991-2004

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ αφήνει την τελευταία του πνοή σε ένα νοσοκομείο του Μέμφις. Είχε μόλις νικηθεί από τη λευχαιμία. Πριν χάσει όμως την τελευταία του «μάχη» είχε φροντίσει να νικήσει σε πολλές και να μετατρέψει την ίδια τη ζωή σε ένα μάθημα για όλους μας...

Tags: