Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τροχαίο δυστύχημα για πρώην τερματοφύλακα
i

© Intime

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τροχαίο δυστύχημα για πρώην τερματοφύλακα

Sportal newsroom 22:40 - 07.07.2024

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο πρώην τερματοφύλακας, Στέλιος Αρβανιτάκης, έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική - και μη - κοινότητα της Ζακύνθου, στο άκουσμα του θανάτου ενός νεαρού παιδιού. Ο λόγος για τον Στέλιο Αρβανιτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος νέος ήταν γνωστός στη ζακυνθινή ποδοσφαιρική κοινωνία καθώς για ένα διάστημα ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αίολου Σαρακηνάδου στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος την σεζόν 2020-2021 αλλά και του ΑΟ Λεβάντε στην ίδια κατηγορία το 2021-2022.

Ο 26χρονος -‘άτυχος νέος διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής 6ης Ιουλίου με φίλους και τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε το δρόμο της επιστροφής από την πόλη για το σπίτι του. Ένα χιλιόμετρο μετά την διασταύρωση Αγγερικού-Λαγκαδακίων στο ύψος “Στρούζα” και λίγο πριν του σούπερ μάρκετ του Γιαννούλη, σε μια δεξιά στροφή, το δίκυκλο που επέβαινε για άγνωστους προς το παρόν λόγους, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν αρκετές ώρες και το πρωί άνθρωπος που πήγε να κάνει εργασία με καταστροφέα βρήκε τον άτυχο νέο. Ο 26χρονος ήταν ζακυνθινής καταγωγής από τα Λαγκαδάκια, ήταν φοιτητής και τα καλοκαίρια εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στην πόλη του νησιού.

Στην πρώην ομάδα του Αίολου Σαρακηνάδου παίκτες και παράγοντες είναι σοκαρισμένοι από αυτή την τραγική είδηση και κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί. Το ίδιο δηλώνουν οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες στον ΑΟ Λεβάντε. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Στέλιο ένα παλικάρι τίμιο και εργατικό. H απώλεια είναι μεγάλη πρωτίστως για την οικογένεια.

Πηγή: Ioniansports

Tags: