Ατζέντης Καμπόκλο: «Προπονείται με τους Ουόριορς με στόχο να εξασφαλίσει συμβόλαιο στο NBA»

Μπρούνο Καμπόκλο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ατζέντης Καμπόκλο: «Προπονείται με τους Ουόριορς με στόχο να εξασφαλίσει συμβόλαιο στο NBA»

Ευτυχία Οικονομίδου 13:12 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 27.08.2024

Ο ατζέντης του Μπρούνο Καμπόκλο αποκάλυψε πως ο πελάτης του προπονείται με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με σκοπό να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο στο NBA, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο διένυσε ένα αδιαμφισβήτητα «εκρηκτικό» καλοκαίρι. Δίχως να πάρει την άδεια που απαιτούταν, ο Βραζιλιάνος σέντερ αποχώρησε από την Παρτίζαν εν μέσω των τελικών της ABA League με προορισμό το Ορλάντο έτσι επήλθε η οριστική ρήξη στην σχέση της ομάδας και του παίκτη.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει βάλει στον πάγο τον Βραζιλιάνο, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν βρέθηκε στην παρουσίαση της Παρτίζαν στις 19 Αυγούστου στο Βελιγράδι. Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει να είναι η μόνη λύση για τον Βραζιλιάνο που εκπροσώπησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σάβιτς για Καμπόκλο: «Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι»
EUROLEAGUE

16:32 - 24.08.2024

Σάβιτς για Καμπόκλο: «Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι»

Ο Μπρούνο Καμπόκλο είναι έτοιμος να φύγει από την Παρτίζαν και ο General Manager της σέρβικης ομάδας μίλησε για την κατάσταση του Βραζιλιάνου σέντερ, αλλά και για τον Τζέιμς Νάναλι, ενώ διαλεύκανε το αν υπήρξε προσέγγιση προς τον Τσίμα Μονέκε.

Εκεί, φτάνοντας ως τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης ο Καμπόκλο ανέβασε τις... μετοχές του έχοντας ήδη συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ομάδες τόσο της Ευρώπης, όσο και του NBA. Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα, που έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα εξαιτίας των σπουδαίων μεταγραφικών της κινήσεων, παρακολουθεί την περίπτωση του Βραζιλιάνου σέντερ, την ώρα που και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν ξεχωρίσει το όνομά του στη λίστα τους. 

Ο Καμπόκλο πάντως, παρά το... αγκάθι της Παρτίζαν και τις προτάσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος, θέλει να εξαντλήσει τις επιλογές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γι' αυτό και θα συνεχίσει να προπονείται με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μέχρι τις 30 Αυγούστου με στόχο να δεχθεί πρόταση από την ομάδα του Στεφ Κάρι, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Ντάνιελ Χαζάν.

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Μπρούνο Καμπόκλο:

«Προπονείται με τους Γουόριορς και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την Πέμπτη, με στόχο να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Παράλληλα, βρίσκεται σε επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι διαπραγματεύσεις για το deal κυλούν θετικά με τον Οφέρ Γιανάι (σ.σ. μεγαλομέτοχος της ομάδας) και είναι μια επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι», εξήγησε ο Χαζάν σε δηλώσεις του στο Sports Channel του Ισραήλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!