Εντυπωσιακό θέαμα από τις βραδινές ειδικές στο ράλι Μόντε Κάρλο (vid)
i

© TOYOTA GAZOO Racing WRC

Εντυπωσιακό θέαμα από τις βραδινές ειδικές στο ράλι Μόντε Κάρλο (vid)

Δημήτρης Μπαλής • 18:42 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.08.2024

Οι δυνατοί προβολείς φώτιζαν τον δρόμο, αλλά δεν είναι όλοι μετρ οδηγοί της νύχτας.

Ενας απίθανος Σεμπαστιάν Οζιέ, όπως έγραψα και χθες, κατάφερε να κάνει τους καλύτερους χρόνους και στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του πρώτου ράλι της χρονιάς, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023. Κατόπιν τούτου, ηγείται του αγώνα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή. 

Μετά τα μισά της δεύτερης ημέρας του ράλι, που γίνεται σήμερα, ο Οζιέ με συνολικά 5 κερδισμένες ειδικές διαδρομές στις 6 που έχουν γίνει (απομένουν δύο για το φινάλε της ημέρας), προηγείται με διαφορά 36 δευτ. από τον ομόσταβλό του στην Toyota, Κάλε Ροβάνπερα, ενώ τρίτος είναι ο Τιερί Νεβίλ με Hyundai, μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Ροβάνπερα. Η μάχη συνεχίζεται.

Ωστόσο, για να επιστρέψω στο χθες, οι δύο πρώτες ειδικές, έγιναν βράδυ και για τον λόγο αυτό, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στα καπό των οχημάτων είχαν προστεθεί έξτρα προβολείς, προκειμένου να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Όμως, δεν είναι όλοι οι οδηγοί εξοικειωμένοι με τη βραδινή οδήγηση, τη γρήγορη εννοώ και για τον λόγο αυτό ορισμένοι κινήθηκαν επιφυλακτικά και άλλοι που προσπάθησαν το κάτι παραπάνω, σε όσα σημεία είχε πάγο ο δρόμος, έβγαιναν εκτός.

Δείτε τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο Μόντε Κάρλο.