Εντυπωσιακή ομολογία του Χάμιλτον: «Από τους χειρότερους αγώνες μου»

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Εντυπωσιακή ομολογία του Χάμιλτον: «Από τους χειρότερους αγώνες μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:00 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 12.06.2024

Παρά το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα, ο Λιούις Χάμιλτον δεν ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του στο GP του Καναδά.

Η Mercedes W15 εμφανίστηκε πολύ διαφορετική στο γκραν πρι του Καναδά σε σχέση με τα προηγούμενα GP, καθώς είχε μονοθέσιο το οποίο ήταν ικανό να της δώσει νίκη.

Ο Τζορτζ Ράσελ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον κατέλαβε την 4η θέση της τελικής κατάταξης.

Παρά το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

«Είχα πολύ κακή απόδοση το τριήμερο στον Καναδά. Στις κατατακτήριες ήμουν αργός, έγιναν και ορισμένα άλλα πράγματα, αλλά κατηγορώ περισσότερο τον εαυτό μου. Την Κυριακή έκανα έναν από τους χειρότερους αγώνες μου. Πολλά λάθη, αλλά αν είχα κάνει καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές θα ήμουν σε πολύ καλύτερη θέση. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή και πάλι», είπε ο Χάμιλτον στο Sky Sports.

Ο Βρετανός αναγνωρίζει την πρόοδο της ομάδας του παρά το κακό τριήμερο, λέγοντας: «Στα θετικά του αγώνα, θέλω να ευχαριστήσω όλους πίσω στο εργοστάσιο για την πρόοδο στο μονοθέσιο. Είναι ξεκάθαρο πως μπορούμε να δίνουμε πλέον μάχες.

Αυτό είναι πολύ θετικό για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ξέρω πως έχουμε προγραμματίσει ορισμένες αναβαθμίσεις και η μάχη θα είναι κλειστή. Κάποια στιγμή θα πάρω καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το τριήμερο το μονοθέσιο ήταν ικανό να κερδίσει, γι’ αυτό νιώθω τόσο άσχημα».