Φερστάπεν: «Ήταν μια πολύ καλή ημέρα, δεν με αγχώνει ο Νόρις»

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull

Φερστάπεν: «Ήταν μια πολύ καλή ημέρα, δεν με αγχώνει ο Νόρις»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:00 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:20 - 29.06.2024

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαξ Φερστάπεν, μετά την κατάκτηση της Σπριντ πολ στο GP της Αυστρίας.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ταχύτερος από τους ανταγωνιστές του στις κατατακτήριες δοκιμές και πήρε την πολ ποζίσιον για τον Αγώνα Σπριντ του γκραν πρι της Αυστρίας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο (29/06) στο Red Bull Ring.

Ο μοναδικός που πλησίασε τον Ολλανδό ήταν ο Λάντο Νόρις με τη McLaren, ο οποίος πήρε τη 2η θέση, μπροστά από τον ομόσταβλό του, Όσκαρ Πιάστρι.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Φερστάπεν μίλησε για τους τομείς που έπαιξαν ρόλο στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, λέγοντας: «Είναι πάντα πολύ ωραίο που βρίσκομαι στην πρώτη θέση μπροστά τους συμπατριώτες μου ουσιαστικά, είναι σαν τον εντός έδρας αγώνα μου. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή.

Μου άρεσε η οδήγηση του μονοθεσίου, αμέσως είχε καλή ισορροπία. Κάναμε μικροαλλαγές πριν τις κατατακτήριες σπριντ και όλα δούλεψαν όπως τα περιμέναμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε και είμαι χαρούμενος με τη σημερινή ημέρα», ανέφερε αρχικά.

Για την απειλή της McLaren Racing και του Λάντο Νόρις, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε: «Θα μάθουμε αύριο. Δεν με αγχώνει που ο Νόρις είναι ταχύτερος στο δεύτερο κομμάτι της πίστας. Θα απολαύσω το απόγευμά μου και θα δοκιμάσω να είμαι πάλι πρώτος αύριο».