Φερστάπεν: «Είχαμε ορισμένες δυσκολίες, την αγοράζω τη δεύτερη θέση»

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull

Φερστάπεν: «Είχαμε ορισμένες δυσκολίες, την αγοράζω τη δεύτερη θέση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:00 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 09.06.2024

Παρά το γεγονός ότι έχασε στην ισοβαθμία την πολ ποζίσιον, ο Μαξ Φερστάπεν δεν απογοητεύτηκε.

Ο Τζορτζ Ράσελ έβαλε τη Mercedes στην πολ ποζίσιον για το γκραν πρι του Καναδά, έχοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull! 

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε την πολ, επειδή σημείωσε το χρόνο του 1:12.000, αργότερα από τον Βρετανό αντίπαλό του στο γύρο του.

«Συμβαίνουν αυτά. Είχαμε μία καλή περίοδο κατατακτήριων δοκιμών, γενικά το τριήμερο είχαμε ορισμένες δυσκολίες. Πάντως την... αγοράζω τη δεύτερη θέση. Οι διαφορές ήταν ελάχιστες στο τέλος, κάτι που αναμένεται να κάνει συναρπαστικό τον αγώνα.

Ένιωθα καλά και στο Μονακό, απλά δεν μας ταίριαζε η πίστα. Και σε αυτό το τριήμερο δεν βελτιωθήκαμε αρκετά ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών. Θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας με βάση και την απόδοση των ελαστικών αλλά και τον καιρό με τη βροχή να έρχεται και να φεύγει», ανέφερε ο Φερστάπεν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για το πώς θα προσεγγίσει την εκκίνηση, αν θα επιτεθεί αμέσως ή θα κάνει παιχνίδι αναμονής, ο Ολλανδός πιλότος δήλωσε: «Δεν το ξέρω, θα το σκεφτούμε. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει».