Η πίστα της Ίμολα εκκενώθηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης (vids)
i

©Print Screen

Η πίστα της Ίμολα εκκενώθηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:52 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 14.08.2024

Οι κακές άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Εμίλια Ρομάνια στην Ιταλία, οδήγησαν στην εκκένωση της πίστας.

Με τη δυνατή βροχόπτωση να επηρεάζει την περιοχή Εμίλια Ρομάνια της Ιταλίας, το προσωπικό στο κύκλωμα της Ίμολα κλήθηκε να απομακρυνθεί. 

Αρκετές περιοχές υπόκεινται αυτή τη στιγμή σε έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν πλημμύρες και η ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί περίπου μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (17/5) πριν από το Σαββατοκύριακο του αγώνα. 

Σύμφωνα με ιταλικό μέσο, το προσωπικό που ήταν παρόν στην πίστα της Ίμολα κλήθηκε να εγκαταλείψει την πίστα, αν και αυτό πιστεύεται ότι ήταν ως προληπτικό μέτρο και όχι λόγω άμεσου κινδύνου. Εικόνες από τα βουρκωμένα paddock της F1 εμφανίστηκαν επίσης στο διαδίκτυο. 

Η Formula 1 είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήταν σίγουροι ότι θα υπήρχε ελάχιστη διακοπή στη δράση του Σαββατοκύριακου. Η βροχή αναμένεται να υποχωρήσει καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, αλλά και πάλι αναμένεται να παίξει ρόλο στην διεξαγωγή του γκραν πρι. 

Το αγωνιστικό τριήμερο 19-21 Μαΐου, εκτός από τη Formula 1, στην πίστα της Ίμολα θα βρίσκονται τόσο η Formula 2, όσο και η Formula 3.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν βελτιωθούν στην περιοχή, τότε η διεξαγωγή του γκραν πρι στην Ίμολα τίθεται σε κίνδυνο.

Tags: