Η εντυπωσιακή φωτογραφία των Φερστάπεν-Πέρες ενόψει του γκραν πρι της Αυστρίας

Μαξ Φερστάπεν-Σέρχιο Πέρες

i

©SS Twitter

Η εντυπωσιακή φωτογραφία των Φερστάπεν-Πέρες ενόψει του γκραν πρι της Αυστρίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:08 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία προέβησαν οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες, ενόψει του γκραν πρι της Αυστρίας (30-2/6).

Ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επιστρέφει το προσεχές τριήμερο (30-2/6) με τον ένατο αγώνα της χρονιάς να διεξάγεται στο «σπίτι» της πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Red Bull.   

Θέλοντας να βάλουν στο κλίμα τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, ενόψει του αυστριακού γκραν πρι, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της περσινής σεζόν δημοσίευσαν μια τρομερή φωτογραφία των Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες. 

Συγκεκριμένα οι δύο οδηγοί της Red Bull πόζαραν μπροστά σε μία λίμνη μέσα σε μια βάρκα, φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες της Αυστρίας. 

Θυμίζουμε ότι ο Μαξ Φερστάπεν είδε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι του Καναδά μπροστά από τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Λιούις Χάμιλτον. Όσον αφορά τη βαθμολογία των οδηγών ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 195 πόντους, με τους Πέρες (126) και Αλόνσο (117) να ακολουθούν.

Στην κατάταξη των κατασκευαστών, η Red Bull συνεχίζει να κυριαρχεί με 321 πόντους, στην δεύτερη θέση η Mercedes με 167, ενώ η Aston Martin παραμένει μπροστά από τη Ferrari.