Η Andretti Cadillac θέλει να κοντράρει τις Ferrari και Mercedes

Μάικλ Αντρέτι

i

©tomerrico/X

Η Andretti Cadillac θέλει να κοντράρει τις Ferrari και Mercedes

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:30 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 29.05.2024

Ο Μάικλ Αντρέτι πιστεύει πως αν η ομάδα του μπει στη Formula 1 θα μπορέσει να τα βάλει με τις Ferrari και Mercedes.

Ο Μάικλ Αντρέτι κάνει ότι του περνάει από το χέρι, προκειμένου η Andretti Cadillac να εισέλθει στον «μαγικό κόσμο» της Formula 1. Ωστόσο ο Αμερικανός συναντάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Μετά την απόρριψη της Andretti Global από την FOM πριν από μερικούς μήνες, τα πράγματα παρέμειναν το ίδιο.

Ο Αντρέτι ρωτήθηκε από το Speed City Broadcasting για το τι περιμένει από την ομάδα του εάν εισέλθει στη Formula 1 και είπε: «Η General Motors είναι πολύ αφοσιωμένη στην F1, είναι ενθουσιασμένη. Ο κόσμος δεν θα καταλάβει έως ότου του δείξουμε την προσπάθεια που έχει καταβληθεί από εμάς και την GM. Θα αναμετρηθούμε με τις Ferrari και Mercedes, να το ξέρετε αυτό. Αυτό είναι το μέγεθος της προσπάθειας από την GM».

Ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την είσοδο της ομάδας του στην F1, o Αμερικανός ανέφερε: «Προσπαθούμε να έχουμε καλύτερη επικοινωνία με τη Formula 1 και μένει να δούμε τι χρειάζεται για να μπούμε ως ομάδα. Θα χρειαστούμε σύντομα απαντήσεις. Έχουμε κάποια πράγματα στα οποία εργαζόμαστε και ελπίζω να έχουμε σύντομα κάποιες απαντήσεις.

Σίγουρα παίρνουμε ένα ρίσκο. Η νέα μας βάση στην Αγγλία δείχνει πόσο πιστεύουμε σε αυτό και θεωρώ πως είναι πολύ καλό για τη Formula 1. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα ήταν μόνο καλά νέα για τους φίλους του σπορ στις ΗΠΑ και το να φέρουμε μια εταιρεία όπως η General Motors στην F1 πιστεύω πως είναι κάτι το τεράστιο».