Η καυστική ατάκα του Χόρνερ προς τον Βολφ για τον Φερστάπεν

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Red Bull Content Pool

Η καυστική ατάκα του Χόρνερ προς τον Βολφ για τον Φερστάπεν

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 02:14 - 30.06.2024

Ο Κρίστιαν Χόρνερ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Τότο Βολφ, σχετικά με τον Μαξ Φερστάπεν και τα σενάρια με τη Mercedes.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, κατηγόρησε τον ομόλογό του της Mercedes, Τότο Βολφ, για τακτικές απόσπασης της προσοχής στη δημόσια καταδίωξη για την υπογραφή του Μαξ Φερστάπεν. Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα μέχρι το 2027.

Στο περιθώριο του γκραν πρι της Αυστρίας, ο Φερστάπεν έβαλε τέλος στο σενάριο ότι θα μπορούσε να φύγει από τη Red Bull και να ενταχθεί στη Mercedes ως αντικαταστάτης του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος από το 2025 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia Ferrari.

Ο Βολφ έχει παραδεχτεί ανοιχτά σε αρκετές περιπτώσεις ότι θα ήθελε πολύ να υπογράψει τον Ολλανδό οδηγό. Ο Χόρνερ στη συνέντευξη Τύπου πρότεινε ευθαρσώς ο Βολφ να υπογράψει τον πατέρα του Φερστάπεν, Γιος, αντ' αυτού.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Τότο γιατί επιμένει να φέρνει το θέμα στην επιφάνεια. Ο Μαξ ήταν ξεκάθαρος στα όσα είπε. Είναι προφανώς η τακτική του Βολφ. Αν θέλει έναν Φερστάπεν για το 2025, πιστεύω ότι ο Γιος (σ.σ. ο πατέρας του Μαξ) είναι διαθέσιμος», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.