Κυριαρχία Σάινθ και Ferrari στα τρίτα δοκιμαστικά της Σιγκαπούρης, προβληματίζει ο Φερστάπεν και η Red Bull

Κάρλος Σάινθ

i

©Scuderia Ferrari

Κυριαρχία Σάινθ και Ferrari στα τρίτα δοκιμαστικά της Σιγκαπούρης, προβληματίζει ο Φερστάπεν και η Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:46 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Σάινθ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Σιγακπούρης, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull προβληματίζουν.

Η δράση της Formula 1 συνεχίστηκε στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης με τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, οι οποίες μας έδωσαν μία «γεύση» ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών.  

Ταχύτερος της διαδικασίας ήταν και πάλι ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari. Ο Ισπανός σημείωσε χρόνο 1:32,065 με τη μαλακή γόμα, δείχνοντας έτσι το πόσο «ζεστός» είναι για τη μάχη της pole position. 

Στη 2η θέση ήταν ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, ο οποίος βρέθηκε για μόλις 0,069 δευτερόλεπτα πίσω από τον χρόνο του Σάινθ, ενώ στη 3η κατετάγη ο Λάντο Νόρις της McLaren

Τέταρτος βρέθηκε ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του στο team radio της Red Bull για το ανέβασμα των σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολλανδός πιλότος να μην μπορεί να πιέσει το μονοθέσιο του όσο αυτός θα ήθελε. 

Ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari ήταν στη 5η θέση της κατάταξης, ενώ η Meredes του Λιούις Χάμιλτον κατετάγη στην 6η. Έβδομος βρέθηκε ο Όσκαρ Πιάστρι (McLaren) μπροστά από τον Σέρχιο Πέρες (Red Bull). 

Την τελική δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ (Haas) και Γιούκι Τσουνόντα (AlphaTauri). Οι διαφορές μεταξύ των 13 πρώτων οδηγών στις δοκιμές ήταν πάρα μικρές, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένεται να δούμε «μάχες» στις κατατακτήριες δοκιμές. 

Η δράση της Formula 1 συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές.

Tags: