Απόλυτη κυριαρχία του Νόρις μέσα στην... έδρα του Φερστάπεν

Απόλυτη κυριαρχία του Νόρις μέσα στην... έδρα του Φερστάπεν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:59 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 25.08.2024

Τη δεύτερη νίκη της φετινής σεζόν, αλλά και συνολικά της καριέρας του στη Formula 1 πανηγύρισε ο Λάντο Νόρις προσπερνώντας άνετα τον Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε δεύτερος, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari.

Τη δεύτερη νίκη της φετινής σεζόν, αλλά και συνολικά της καριέρας του στη Formula 1 πανηγύρισε ο Λάντο Νόρις στο ολλανδικό Grand Prix, που έγινε σήμερα (25/8) στην πίστα του Τσάντφουρτ, ακόμη κι αν στην αρχή βρέθηκε πίσω από τον πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren κατάφερε να κρατήσει άνετα πίσω του τον Ολλανδό, Μαξ Φερστάπεν, και να σταματήσει το αήττητο σερί του στην πατρίδα του, αφού ο «πιλότος» της Red Bull μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες από το 2021, όταν το ολλανδικό Grand Prix επανήλθε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Από τον 17ο γύρο ο Νόρις προσπέρασε τον Φερστάπεν και έκτοτε δεν κοίταξε ξανά πίσω του τερματίζοντας με άνεση στην πρώτη θέση.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari κερδίζοντας την άλλη McLaren του Όσκαρ Πιάστρι. Την εξάδα συμπλήρωσε ο ομόσταβλος του του Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ, με τον Σέρτζιο Πέρεζ και τις δύο Mercedes των Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον να ακολουθούν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!