Έξαλλος ο Φερστάπεν με τις δυσφημιστικές κατηγορίες που δέχεται η σύντροφός του (pic)

Μαξ Φερστάπεν και Κέλλυ Πικέ

i

©Red Bull

Έξαλλος ο Φερστάπεν με τις δυσφημιστικές κατηγορίες που δέχεται η σύντροφός του (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:45 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 15.06.2024

Ο Μαξ Φερστάπεν στήριξε δημόσια την σύντροφό του, Κέλλυ Πικέ για όλες τις δυσφημιστικές κατηγορίες που δέχεται.

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στο πλευρό του πιο όμορφου κοριτσιού στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: της Κέλλυ Πικέ.

Ο οδηγός της Red Bull βγαίνει από τα τέλη του 2020 με την 33χρονη blogger, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον πρώην οδηγό της Formula 1 Ντανίλ Κβίατ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, την Πενέλοπε.

Η Κέλλυ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων. Η κόρη του Νέλσον Πικέ ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο και αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και το μίσος που δέχεται μέσω των social media.

«Ψέματα, φήμες, ψεύτικες φωτογραφίες… Ένα σημείωμα από εμένα και μια ευγενική υπενθύμιση σε όλους. Ο διαδικτυακός κόσμος μπορεί να είναι ένα υπέροχο μέρος για διάφορους λόγους αλλά πολύ τρομακτικό όταν πεταχτούν κακές και ψεύτικες πληροφορίες.

Για πάνω από τρία χρόνια, σερφάρω σε ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό κύμα κατηγοριών, φημών, φτιαγμένων καταστάσεων, ψευδών μαρτυριών, φωτογραφικών στιγμιότυπων οθόνης… θα το πείτε! Όλα αυτά ενώ μένουν σιωπηλοί και δεν παίζουν στα χέρια αυτών των γελοίων ισχυρισμών.

Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν ειδικά τους τελευταίος μήνες έχουν πάρει νέο επίπεδο συκοφαντικής δυσφήμισης. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε τέτοιες καταστάσεις, δεν θα έλεγα κάποια πράγματα ή δεν θα ενεργούσα με αυτόν τον τρόπο. Απέχω πολύ από το να είμαι τέλεια, αλλά περηφανεύομαι για τις αξίες μου, τα ήθη και τους τρόπους μου. Ας είμαστε ξεκάθαροι!», έγραψε η κοπέλα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Κάτω από την ανάρτηση με ένα σχόλιό του, ο πιλότος της Red Bull, στήριξε την σύντροφό, λέγοντας: «Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αυτές οι ψευδείς κατηγορίες από ορισμένα άτομα στο Instagram και το TikTok είναι τρελές και γελοίες ταυτόχρονα. Το μίσος δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο. Ξέρουμε τι είναι αλήθεια μέσα στην οικογένειά μας και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Σε αγαπώ». έγραψε.