Νόρις: «Έπρεπε εγώ να κερδίσω, έκανα κακή εκκίνηση»

Λάντο Νόρις

i

©McLaren

Νόρις: «Έπρεπε εγώ να κερδίσω, έκανα κακή εκκίνηση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:00 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 24.06.2024

Ο Λάντο Νόρις αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση του μονοθεσίου του και στάθηκε στην κακή εκκίνηση που είχε στο GP της Βαρκελώνης.

Για ακόμη ένα αγωνιστικό τριήμερο ο Λάντο Νόρις της McLaren τερμάτισε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης. Ο Βρετανός παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από την πολ ποζίσιον στο GP της Ισπανίας, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, η οποία κατέληξε στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν της Red Bull. Μάλιστα ο 24χρονος αναδείχθηκε Driver of the Day του αγώνα της Βαρκελώνης.

«Έπρεπε να κερδίσω σήμερα. Έκανα κακή εκκίνηση, είναι τόσο απλό. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό σήμερα. Ήμασταν σίγουρα η ταχύτερη ομάδα αλλά έχασα τον αγώνα στην αρχή. Είμαι απογοητευμένος. Έχουμε πολλά θετικά αλλά ένα μεγάλο αρνητικό που κατέστρεψε τον αγώνα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά σε αυτό. Πήραμε όμως καλούς βαθμούς, πολλά ευχαριστώ και στην ομάδα γιατί το μονοθέσιο ήταν φοβερό», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Νόρις.

Για την κακή του εκκίνηση, ο Βρετανός δήλωσε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανα λάθος ή αν έκανα λάθος χειρισμούς. Νόμιζα στην αρχή πως ο Μαξ ήταν δίπλα μου αλλά τελικά ήταν ο Τζορτζ από την εξωτερική και με πέρασε. Μπράβο στη Red Bull και τον Μαξ. Κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι. Κρίμα που χάσαμε τον αγώνα, αλλά στον επόμενο θα κερδίσουμε».

Για τους επόμενους αγώνες σε Αυστρία και Μ. Βρετανία ο Νόρις είπε: «Η Αυστρία και το Σίλβερστον είναι δύο από τις αγαπημένες μου πίστες, ειδικά από πλευράς απόδοσης. Είμαι ενθουσιασμένος, είμαστε γρήγοροι και πιστεύω αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα θα είμαστε στην κορυφή».