Νόρις: «Δεν είμαι χαρούμενος, έκανα πολλά λάθη που μου κόστισαν»

Λάντο Νόρις

i

©printscreen

Νόρις: «Δεν είμαι χαρούμενος, έκανα πολλά λάθη που μου κόστισαν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:30 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Ο Λάντο Νόρις εμφανίστηκε απογοητευμένος σχετικά με το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει την πολ ποζίσιον.

Η McLaren κατάφερε να αποδείξει για ένα ακόμη αγωνιστικό τριήμερο, με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι να τερματίζουν στην τρίτη και τέταρτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Ουγγρικού γκραν πρι. 

Μάλιστα ο Νόρις απείχε μόλις ένα δέκατο από τον poleman Λιούις Χάμιλτον. Σε δηλώσεις που έκανε ο Βρετανός οδηγός μίλησε για το γεγονός ότι θα μπορούσε να έινια εκείνος που θα κέρδιζε την πολ, ποζίσιον: «Νομίζω ότι είμαι λίγο απογοητευμένος. Αν είσαι ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από την pole position τότε πιστεύεις πως έπρεπε να είσαι εσύ στην pole position. Συνολικά είμαι χαρούμενος με το 3-4 που κάναμε ως ομάδα, είναι καλό το τριήμερό μας. Προσωπικά ως οδηγός δεν είμαι χαρούμενος, έκανα πολλά λάθη και αυτό μου κόστισε».

Ερωτηθείς για το τι θα μπορούσε να βελτιώσει, ο 23χρονος οδηγός ανέφερε: «Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Έπρεπε να έχω κάνει έναν καλύτερο γύρο, δεν ήταν καθαρός ο τελευταίος μου. Πάντα υπάρχει o παράγοντας του ρίσκου. Δεν ξέρω την ακριβή μου διαφορά από την πρώτη θέση, αλλά αν είναι ένα δέκατο, ξέρω πως θα μπορούσα να βρω ένα δέκατο. Είμαι χαρούμενος βέβαια με την τρίτη θέση, είναι καλό αποτέλεσμα για αύριο». 

Όσον αφορά για την στρατηγική που θα ακολουθήσει στον αγώνα, ο πιλότος της McLaren δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Ο ρυθμός μας την Παρασκευή ήταν πολύ καλός όπως στο Σίλβερστον. Με προβληματίζει πως είναι μια δύσκολη πίστα να κάνεις προσπέρασμα σε σχέση με άλλες. Έχουμε δύο μονοθέσια στις πρώτες θέσεις, ας πάρουμε καλούς βαθμούς».