Νόρις: «Συγχαρητήρια στον κύριο Ράσελ, το μονοθέσιο είναι φοβερό φέτος»

Λάντο Νόρις

i

©McLaren

Νόρις: «Συγχαρητήρια στον κύριο Ράσελ, το μονοθέσιο είναι φοβερό φέτος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:00 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 09.06.2024

Ο Λάντο Νόρις εμφανίστηκε χαρούμενος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές του GP του Καναδά.

Οι Τζορτζ Ράσελ και Μαξ Φερστάπεν, σημείωσαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, αλλά την πολ ποζίσιον, πήρε ο πιλότος της Mercedes, γιατί είχε σημειώσει νωρίτερα την επίδοσή του.

Πίσω τους βρέθηκε ο Λάντο Νόρις της McLaren, ο οποίος ήταν για μόλις 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά τους. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Βρετανός στις δηλώσεις του ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτα όμως να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Ράσελ. Όλο το τριήμερο είναι γρήγορος, μπράβο του αλλά και στη Mercedes. Όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή σε κάνει να θες να κάνεις ένα άλμα προς τα εμπρός. Κάναμε ως ομάδα καλή δουλειά και είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα.

Έχω δύο προσπεράσματα να κάνω στον αγώνα. Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μονοθέσιο είναι φοβερό φέτος, ειδικά στους τελευταίους αγώνες είμαστε σε καλή φόρμα. Έχουμε δύο γρήγορους οδηγούς μπροστά και πολλούς γρήγορους οδηγούς πίσω μας», είπε ο Νόρις.

Ερωτηθείς σχετικά με τις συνθήκες οδήγησης στην πίστα του Μόντρεαλ, ο Νόρις δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αυτό είναι το Μόντρεαλ. Είναι μια από τις καλύτερες πίστες να οδηγούμε κάθε χρόνο. Είναι δύσκολη πίστα, πολλές φορές πιστεύεις ως οδηγός πως θα συγκρουστείς με τον τοίχο. Όμως με έναν καλό χρόνο βρίσκεσαι στις τρεις πρώτες θέσεις».