Νόρις: «Θα είναι δύσκολος ο αγώνας, πολλά θα κριθούν στον πρώτο γύρο»

Λάντο Νόρις

i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Νόρις: «Θα είναι δύσκολος ο αγώνας, πολλά θα κριθούν στον πρώτο γύρο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:20 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 29.05.2024

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP της Εμίλια-Ρομάνια ήταν ο Λάντο Νόρις.

Η McLaren στις κατατακτήριες δοκιμές του GP της Εμίλια-Ρομάνια πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμά της για τη φετινή σεζόν στη Formula 1.

Ο Όσκαρ Πιάστρι κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ ο Λάντο Νόρις βρέθηκε στη 3η, δείχνοντας έτσι την ταχύτητα που διαθέτει η αναβαθμισμένη MCL38.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Νόρις δήλωσε: «Κάναμε φοβερή δουλειά. Η 3η θέση δεν είναι καθόλου κακή. Παλέψαμε και οι δύο οδηγοί για την πρώτη θέση της κατάταξης. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές αλλά πιστεύω πως ως ομάδα είχαμε μια πάρα πολύ καλή ημέρα και γενικά ένα πολύ καλό αγωνιστικό τριήμερο.

Ο Όσκαρ έκανε φοβερή δουλειά, το ίδιο και ο Φερστάπεν. Οι διαφορές είναι μικρές, είμαστε κοντά και αυτό είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ για αύριο».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι μπορεί να κάνει αύριο στο γκραν πρι, o Βρετανός είπε: «Πρέπει να συνηθίσουμε να είμαστε στις μπροστά θέσεις. Είμαστε ολοένα και πιο κοντά στην πρώτη θέση. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα το ότι είμαστε μπροστά και από τη Ferrari.

Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα αύριο, θα είναι μικρές οι διαφορές. Θα είναι συναρπαστικός να τον βλέπεις και θα είναι σίγουρα όταν οδηγείς. Οι χρόνοι μας είναι πολύ κοντά και πολλά θα εξαρτηθούν από την εκκίνηση, τον πρώτο γύρο, τη στρατηγική και τα ελαστικά. Θα είναι σίγουρα δύσκολος αγώνας».