Ο Αλόνσο θέλει να μιλάνε λιγότερο στην Aston Martin

Φερνάντο Αλόνσο

i

©Aston Martin

Ο Αλόνσο θέλει να μιλάνε λιγότερο στην Aston Martin

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 28.06.2024

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν αρκετά απογοητευμένος, μετά το γκραν πρι της Βαρκελώνης.

Την απογοήτευσή του διατύπωσε ο Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin, μετά το γκραν πρι της Βαρκελώνης, τον δέκατο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο Ισπανός πιλότος ζήτησε από όλους στην βρετανική ομάδα να μιλάνε λιγότερο, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στα επόμενα γκραν πρι του πρωταθλήματος.

Formula 1, Αυστρία: Όλο το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου (vid)
FORMULA 1

19:00 - 27.06.2024

Formula 1, Αυστρία: Όλο το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου (vid)

Ο ενδέκατος αγώνας της Formula 1 του 2024 διεξάγεται στην Αυστρία και στη πίστα του Red Bull Ring το προσεχές τριήμερο (28-30/6). Αναλυτικά το πρόγραμμα των δοκιμών, του Qualifying, του sprint race και του αγώνα της Κυριακής.

«Είμαι απογοητευμένος γιατί δε σκοράραμε βαθμούς. Δεν αξίζαμε να πάρουμε βαθμούς γιατί δεν είχαμε ρυθμό όλο το τριήμερο. Ο αγώνας ήταν τρομερά δύσκολος. Όταν γλιστράς τόσο πολύ στην πίστα σκοτώνεις τα ελαστικά. Οπότε σαν οδηγός έχεις δύο σοβαρά προβλήματα. Το ένα είναι η έλλειψη ρυθμό και το άλλο η φθορά των ελαστικών. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Πρέπει να βελτιωθούμε, για εμάς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αμέσως μετά τον τερματισμό σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω διαφορετικά στην Αυστρία. Πιστεύω όμως πως θα είναι ένας επίπονος αγώνας γιατί μοιράζεται ορισμένα χαρακτηριστικά με τη Βαρκελώνη όπως οι μεγάλες στροφές. Είχαμε αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό μας και δε μας έδωσαν τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Πρέπει ό,τι κι αν φέρνουμε στην πίστα να αποδίδει σωστά και να γινόμαστε ολοένα και ταχύτεροι. Δεν πρέπει να νευριάζουμε πολύ. Είναι η ώρα να δουλέψουμε σκληρά, να μιλάμε λιγότερο και να αποδίδουμε καλύτερα. Αυτό θέλουμε», κατέληξε ο Αλόνσο.