Ο Φερστάπεν προσπέρασε τον γιο του «Γκοτζίλα» (vids)

Ο Φερστάπεν προσπέρασε τον γιο του «Γκοτζίλα» (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:48 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Στις πρώτες δοκιμές της Σιγκαπούρης εκτυλίχθηκε ένα περίεργο περιστατικό, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν προσπέρασε μία γιγαντιαία σαύρα.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Formula 1 τελείωσε και το ταξίδι προς την Ασία ξεκίνησε με το γκραν πρι της Σιγκαπούρης το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου. 

Ο Μαξ Φερστάπεν θέλει να διευρύνει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών του στη Formula 1 και η Σιγκαπούρη είναι η τέλεια ευκαιρία για να το κάνει. Όλοι οι οδηγοί έχουν στόχο στη πίστα της Μαρίνα Μπέι να σταματήσουν τον Ολλανδό. Ο οδηγός της Red Bull έχει κερδίσει τα τελευταία 10 γκραν πρι, ωστόσο δεν έχει γευτεί πότε τη νίκη στη Σιγκαπούρη.

Από ότι φαίνεται ο Φερστάπεν θα έχει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο μπροστά του, καθώς οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές βρήκαν το οδηγικό δίδυμο της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να είναι ταχύτεροι από τον Ολλανδό. 

Εκτός από αυτό ο Φερστάπεν θα τεθεί αντιμέτωπος και με την πανίδα, καθώς στις πρώτες δοκιμές ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσπέρασε έναν απρόσμενο επισκέπτη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη πίστα της Μαρίνα Μπέι έκαναν την εμφάνισή τους γιγαντιαίες σαύρες. Μάλιστα ο Φερστάπεν πήγε να πατήσει μία από αυτές

Συγκλονιστικά λόγια για τον Σουμάχερ: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ο Μίκαελ δεν είναι κοντά σε αυτό που θυμόμαστε»
FORMULA 1

08:53 - 15.09.2023

Συγκλονιστικά λόγια για τον Σουμάχερ: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ο Μίκαελ δεν είναι κοντά σε αυτό που θυμόμαστε»

Ο πρώην συμπαίκτης του Μίκαελ Σουμάχερ, Τζόνι Χέρμπερτ παραδέχτηκε ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν είναι έτσι όπως τον θυμόμαστε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης του 2016 ο Φερστάπεν είχε συναντήσει μία παρόμοια σαύρα.