Ο Χάμιλτον αποκάλυψε τη μέρα που λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε τη μέρα που λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:15 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 04.06.2024

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Λιούις Χάμιλτον, λίγες ημέρες πριν από το γκραν πρι του Καναδά.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε μία επικίνδυνη ιστορία που έγινε εκτός μονοθεσίων, με τον Βρετανό να την αποκαλύπτει για πρώτη φορά.

Ο 39χρονος θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Formula 1 όλων των εποχών έχοντας κερδίσει επτά παγκόσμιους τίτλους.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο Χάμιλτον δυσκολεύεται να αποδώσει στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς η Mercedes συνεχίζει να υστερεί έναντι των Red Bull, Ferrari και McLaren.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αφήσει τη Mercedes για τη Ferrari όταν ολοκληρωθεί η σεζόν του 2024. Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Hot Ones, ο Χάμιλτον μίλησε για την περιπέτεια που είχε στη Χαβάη, ενώ έκανε σερφ με την πασίγνωστη Κέλι Σλέιτερ.

«To μεγαλύτερο ατύχημα που είχα ήταν στο Pipeline όταν έκανα σερφ με την Κέλι Σλέιτερ. Ήταν ένα κύμα ύψους 6 μέτρων και η Κέλι μου είπε πως δεν θα έβγαινα ποτέ από το κύμα αυτό. Μου είπε πως ήμουν τρελός. Ξεκίνησα να μπαίνω μέσα στο κύμα και παρασύρθηκα στην επικίνδυνη ζώνη του. Αφού έπεσα από τη σανίδα είδα τέσσερα απανωτά κύματα να έρχονται προς το μέρος μου και σκέφτηκα πως όλα τελείωσαν για εμένα.

Πέταξα μακριά τη σανίδα μου, βούτηξα και πιάστηκα από έναν ύφαλο και άκουγα μέσα από το νερό το κύμα. Η σανίδα μου έσπασε στα δύο εκεί. Ανήλθα στην επιφάνεια να πάρω αέρα και βούτηξα ξανά για να πιαστώ από τον ύφαλο. Το έκανα αυτό διαδοχικά τρεις φορές. Παραλίγο να ξεμείνω από αέρα, λίγο έλλειψε να πνιγώ, αλλά κατάφερα να κολυμπήσω προς την ακτή. Έπειτα από αυτό το περιστατικό παραδέχθηκα τους σέρφερ και αυτό που κάνουν», είπε ο Χάμιλτον.