Ο Χάμιλτον δεν βλέπει βελτιώσεις στην απόδοση της W15

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Ο Χάμιλτον δεν βλέπει βελτιώσεις στην απόδοση της W15

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:00 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:43 - 29.05.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν βλέπει μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση της W15.

Η Μercedes παρουσιάστηκε στο GP της Ίμολα με ένα πακέτο αναβαθμίσεων, το οποίο βοήθησε τη γερμανική ομάδα να έχει καλύτερο ρυθμό από ότι τα προηγούμενα αγωνιστικά τριήμερα της φετινής σεζόν στη Formula 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε στην 6η θέση του GP της Εμίλια-Ρομάνια, ενώ ομόσταβλός του, Τζορτζ Ράσελ κατέλαβε την 7η. Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών η Mercedes είναι στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 79 βαθμούς.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βλέπει θετικά βήματα από τη γερμανική ομάδα του όχι όμως μεγάλες μεσοπρόθεσμες βελτιώσεις στην απόδοση της W15.

«Πιστεύω πως ο ρυθμός μου στο δεύτερο stint του αγώνα ήταν εφάμιλλος με το ρυθμό των οδηγών που ήταν στις πρώτες θέσεις. Όμως πιστεύω πως μας λείπουν δύο με τρία δέκατα του δευτερολέπτου. Οι αναβαθμίσεις μας δεν έκαναν μεγάλη διαφορά. Κάναμε βήματα μπροστά αλλά ήταν πολύ-πολύ μικρά», ανέφερε αρχικά ο Χάμιλτον.

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε η Mercedes θα κλείσει τη διαφορά από τις Red Bull, Ferrari και McLaren που κυριαρχούν, ο Βρετανός είπε: «Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Όπως είπα και το Σάββατο ο Τζορτζ (Ράσελ) ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός και στον αγώνα ήταν τρία με τέσσερα δέκατα πιο αργός. Αυτή η διαφορά δεν καλύπτεται αυτήν τη στιγμή με τη μορφή αναβαθμίσεων στο μονοθέσιο», πρόσθεσε.