Ο Χάμιλτον βρήκε τη λύση για καλύτερους αγώνες στο Μονακό

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Ο Χάμιλτον βρήκε τη λύση για καλύτερους αγώνες στο Μονακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:15 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 30.05.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει τη λύση για καλύτερους αγώνες στο Μόντε Κάρλο.

Το γκραν πρι του Μονακό είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, όμως οι προσπεράσεις είναι πολύ δύσκολες για τους οδηγούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δέκα πρώτοι οδηγοί της κατάταξης να τερματίσουν στις θέσεις από τις οποίες εκκίνησαν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του αθλήματος.

Στον κόσμο των social media υπήρξαν διάφοροι χαρακτηρισμοί σχετικά με την έλλειψη δράσης στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Λιούις Χάμιλτον ρωτήθηκε σχετικά με το πώς ο αγώνας στο Μόντε Κάρλο μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικός και ο Βρετανός έδωσε τη λύση. Θυμίζουμε πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε στην 7η θέση της τελικής κατάταξης του GP του Μονακό.

«Μπορώ να φανταστώ γιατί οι θεατές αποκαλούσαν τον αγώνα βαρετό. Τα ελαστικά μπορούν να κάνουν ολόκληρο τον αγώνα στο Μονακό, οι γόμες ελαστικών είναι πάρα πολύ σκληρές. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα τον αγώνα. Ίσως αν κάνουμε υποχρεωτικά τα τρία pit-stop στον αγώνα τότε θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά ο Χάμιλτον.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόοδο της Mercedes στους τελευταίους αγώνες, ο Βρετανός είπε: «Προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε τριήμερο και να κάνω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να φέρνει αναβαθμίσεις. Στους τελευταίους τρεις αγώνες είχαμε αναβαθμίσεις, στο Μονακό είχαμε επίσης νέα κομμάτια. Η αναβάθμιση που είχε ο Τζορτζ (Ράσελ) ήταν θετική. Θα την έχω κι εγώ στον επόμενο αγώνα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να έχουμε περισσότερες αναβαθμίσεις κι έτσι να κλείσουμε τη διαφορά με τις μπροστά ομάδες».