Πήρε φωτιά το μονοθέσιο του Λόγκαν Σάρτζεντ - τρομακτικές εικόνες

Πήρε φωτιά το μονοθέσιο του Λόγκαν Σάρτζεντ - τρομακτικές εικόνες

Sportal newsroom 14:12 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 24.08.2024

Ο Αμερικανός οδηγός της Williams, Λόγκαν Σάρτζεντ τρόμαξε τους πάντες, αφού με το μονοθέσιό του έπεσε πάνω στις μπαριέρες στο FP3 του Gran Prix της Ολλανδίας, με αποτέλεσμα αυτό να διαλυθεί και να πάρει φωτιά.

Σε ένα τρομακτικό ατύχημα στα FP3 του Gran Prix της Ολλανδίας έγινε πρωταγωνιστής ο Λόγκαν Σάρτζεντ.

Ο Αμερικανός οδηγός είχε έξοδο στη στροφή 4 και προσέκρουσε με αρκετά χιλιόμετρα στις προστατευτικές μπαριέρες διαλύοντας την FW46 του.

Ο Σάρτζεντ είχε ξεκινήσει χρονομετρημένη προσπάθεια στο βρεγμένο Ζάντβορτ όταν έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος στην έξοδο της στροφής 3. Πατώντας στο κερμπ που είχε νερά, το μονοθέσιό του γλίστρησε, πάτησε στο γρασίδι και αποσταθεροποιήθηκε με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να χάσει τον έλεγχο.

Το μονοθέσιο του πήρε φωτιά, ενώ υπήρξε και διακοπή στο FP3. Ευτυχώς ο Αμερικανός πιλότος πρόλαβε να βγει από το μονοθέσιο του πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!