Ράσελ: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, ούτε που ονειρευόμασταν να είμαστε στην πολ στο Σίλβερστοουν

Τζορτζ Ράσελ

i

©Mercedes F1 Media

Ράσελ: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, ούτε που ονειρευόμασταν να είμαστε στην πολ στο Σίλβερστοουν

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:00 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 06.07.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζορτζ Ράσελ, μετά την κατάκτηση της πολ ποζίσιον στο GP της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes κατέκτησε την πολ ποζίσιον και ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη δεύτερη θέση εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο Σίλβερστοουν. Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη πολ του Βρετανού οδηγού στη καριέρα του στο παγκόσμιο της Formula 1.

Οι πιλότοι της Mercedes άφησαν πίσω τους στην 3η θέση τον Λάντο Νόρις της McLaren και τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull στην 4η.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Ράσελ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Στην αρχή της χρονιάς ούτε που ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ στην πολ ποζίσιον. 1-2 από εμένα και τον Λιούις και τον Λάντο στην 3η θέση. Όλοι οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολλή ενέργεια. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, ανυπομονώ για τον αγώνα», ανέφερε αρχικά.

Για τη δυναμική της γερμανικής ομάδας αυτή την περίοδο, ο Βρετανός οδηγός είπε: «Αυτή τη στιγμή το μονοθέσιο έχει πολύ καλή αίσθηση. Πραγματικά "ζωντάνεψε" στις κατατακτήριες και είναι μεγάλη απόλαυση να το οδηγείς σε αυτή την πίστα. Είμαστε πάνω στο... κύμα αυτή τη στιγμή, αυτή θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Θα είναι ένας κλειστός αγώνας με τον Νόρις και ο Φερστάπεν θα είναι γρήγορος», πρόσθεσε.