Στα χρώματα της βρετανικής σημαίας η Williams εν όψει του Σίλβερστοουν (vid & pics)

Ειδικός χρωματισμός Williams για το GP της Μεγάλης Βρετανίας

i

©Williams

Στα χρώματα της βρετανικής σημαίας η Williams εν όψει του Σίλβερστοουν (vid & pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:36 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 04.07.2024

H Williams θα γιορτάσει για μία ακόμη φορά τον αγώνα της πατρίδας της.

Όπως το 2023 έτσι και φέτος, η Williams θα γιορτάσει το αγωνιστικό τριήμερο της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο είναι το δωδέκατο του φετινού του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Η βρετανική ομάδα παράλληλα θα τιμήσει και το προσωπικό της.

Στο κάλυμμα του κινητήρα της FW46 θα βρίσκεται η σημαία της Μ. Βρετανίας. Επιπλέον τα ονόματα των 1.005 μελών που εργάζονται στον οργανισμό θα αναγράφονται πάνω στη σημαία. 

Σύμφωνα με την ίδια την ομάδα, η FW46 θα «μεταμορφωθεί ώστε να φέρει τη σημαία, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση της ομάδας σε όλους στις κεντρικές εγκαταστάσεις στο Γκρόουβ, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, όπως και σε εκείνους που ταξιδεύουν στους αγώνες κι εργάζονται αδιάκοπα στην αποστολή μας να επιστρέψουμε στην κορυφή του grid».

Στην ομάδα του Γκρόουβ φιλοδοξούν να επιστρέψουν στους βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα τους, καθώς μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει σημειώσει μόλις 2 βαθμούς.

Μάλιστα στο κόκπιτ της Williams για το GP της Μεγάλης Βρετανίας θα βρίσκεται ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Φράνκο Κολαπίντο, ο οποίος θα λάβει μέρος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σίλβερστοουν. Ο Αργεντίνος οδηγός αναμένεται να πάρει τη θέση του Λόγκαν Σάρτζεντ.

©Williams
©Williams