Θέμα ημερών το νέο συμβόλαιο του Χάμιλτον

Λιούις Χάμιλτον

i

©Getty Images

Θέμα ημερών το νέο συμβόλαιο του Χάμιλτον

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:22 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Ο επικεφαλής της Mercedes Τότο Βολφ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Λιούις Χάμιλτον θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα.

Θέμα ημερών είναι η επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αλλά όλα όπως θα δείχνουν ο Χάμιλτον θα συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. 

https://youtu.be/iJtrWjIWJXo

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Mercedes Τότο Βολφ μίλησε στο CNBC για το πόοσ σίγουρος είναι  ότι ο Χάμιλτον θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα «ασημί βέλη», λέγοντας: «Θα υπογράψουμε την ανανέωση του συμβολαίου σύντομα. Είναι θέμα ημερών, όχι εβδομάδων. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πριν το Grand Prix Καναδά. Θα έχουμε συνάντηση για να μιλήσουμε για το συμβόλαιο. Έχουμε τόσο καλή σχέση που τρέμουμε τη στιγμή που θα μιλήσουμε για τις χρηματικές του απολαβές».

Και στη συνέχεια ο Αυστριακός πρόσθεσε: «Ο Λιούις είναι η πιο σημαντική προσωπικότητα του σπορ. Είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος, όχι μόνο στη Formula 1 αλλά και εκτός πίστας. Οπότε θέλουμε να τον κρατήσουμε στο σπορ, όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε τεράστιο παρελθόν μαζί. Ο Λιούις δεν έχει αγωνιστεί για άλλη μάρκα πέραν της Mercedes. Ήρθαμε μαζί στη Mercedes το 2013 και από εκεί που είχαμε επαγγελματική σχέση, τώρα είμαστε φίλοι. Έχουμε ζήσει φανταστικές στιγμές». 

O 38χρονος πιλότος από ότι φαίνεται του αρέσει να οδηγάει, παρά το γεγονός ότι έχει να νικήσει από το γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας του 2021.